El-installation ABV/CE og montage

Når du investerer i ovenlys fra VELUX Commercial, kan du tilvælge montage, hvorved du sikkert og effektivt får monteret dine ovenlys korrekt. Lader du professionelle montører fra VELUX Commercial stå for montagen, kan du koncentrere dig om andre vigtige opgaver i forbindelse med dit byggeprojekt og således hurtigt komme videre med hverdagens udfordringer.

Korrekt installation og effektiv montage

VELUX Commercial har specialuddannede serviceteknikere og montører, som hurtigt og effektivt kan udføre ABV-installationerne eller hjælpe dig med montagen i forbindelse med dit projekt. På denne måde er du 100% sikker på, at dine komfort- og brandventilationer er tilkoblet efter gældende forskrifter og er monteret korrekt.

Fordele ved installation og montage af VELUX Commercial

  • Vi anvender  ABV / CE certificerede installatører 
  • Specialuddannede montører der kender produkterne til bunds
  • Specialuddannede serviceteknikere inden for brandinstallationer
  • Installationen udføres korrekt efter gældende forskrifter
  • Korrekt dimensionering af ABV-installationen/-kabler/-krav
  • Korrekt idriftsættelse og funktionstest
  • Attest til brandmyndigheder
  • Alt installationsmateriale er godkendt til brandtekniske installationer
Montage af ovenlys

Det får du med en certificeret installatør

Projektering

Ud fra byggetilladelse og brandstrategi/tegninger udarbejdes projektgrundlag med el-tegninger over den pågældende installation til brandventilationen, samt eventuelt tilhørende erstatningsluft.

Installation

I forbindelse med installationen, holdes opstart møde på stedet med elektriker/kunden og projektet gennemgås, samt gældende regler for udførelsen af installationen til brandventilationen.

Dokumentation

Der udarbejdes fuld dokumentation i henhold til DBI´s retningslinje 027

CE-mærkning

Brandventilationsanlæg installeres/udføres under maskindirektivet. Derfor skal der udarbejdes en samlet CE-mærkning/overensstemmelserklæring på alle de komponenter som indgår i brandventilationsanlægget. Under CE-mærkningen udarbejdes en samlet risikovurdering på brandventilationsanlægget med alle de komponenter som indgår i maskinen.

Godkendelse/færdigmelding

Når brandventilationen er færdig installeret, udarbejdes der en færdigmelding til akkrediteret 3 parts inspektions virksomhed, som efterfølgende vil udføre 3 parts inspektions sammen med VELUX Commercial, for den endelige godkendelse af brandventilationen.

DBI Logo

VELUX Commercial Danmark A/S ABV Installatør
Certifikat nr. 027T.041 iht. DBI 001