Domex og Vitral er en del af VELUX Commercial, og det er med stor glæde, at vi nu byder dig velkommen på vores nye fælles website. Her har vi samlet vores fælles portefølje af dagslysløsninger til offentlige, industrielle og kommercielle bygninger.

Nyheder og arrangementer

VELUX glaspaneler

Vitral - En del af VELUX Commercial

Produktnyhed

Vitral er nu en del af VELUX Commercial. Med opkøbet tilbyder VELUX Commercial skræddersyede glaspaneler og modulære glasplanlys med unikke monteringsmuligheder.

Hvælvet PC-lysbånd Bauhaus Gladsaxe

JET Domex - En del af VELUX Commercial

Produktnyhed

JET Domex er blevet en del af VELUX Commercial. Vi tilbyder nu et udvidet produktprogram med flere unikke ovenlysløsninger, hvor der indgår et bredt sortiment af brand- og komfortventilation.

Logo af Red Dot Award – Winner 2020

VELUX klinkløsning får Red Dot Award 2020

Blandt de bedste inden for produktdesign

VELUX ovenlysmoduler, klinkløsning er tildelt Red Dot i kategorien Product Design 2020. Den nye klinkløsning er kendetegnet ved en unik klinkstruktur.

Den nye Klinkløsning vinder Archiproducts Design Awards 2019

Design med maksimalt dagslys

Det nye VELUX ovenlysmodulsystem, Klinkløsning, vinder Archiproducts Design Award 2019. Med sin unikke klinkstruktur er den specifikt designet til større arealer med glastage såsom atriummer.

Skylights - Step solution seen from the inside

VELUX klinkløsninger | Design med maksimalt dagslys

Nyt produkt

Vi præsenterer VELUX klinkløsninger – en ny og bedre designmetode, der giver maksimalt dagslys og bedre trivsel for menneskerne i bygningen. Vores nyeste ovenlysmodulsystem giver maksimalt dagslys i store atriummer.

Mød os på BAU 2019

BAU-messe den 14.-19. januar 2019

VELUX Commercial vil være til stede på BAU i München den 14.-19. januar på en standplads sammen med VELUX Germany. Det vil glæde os at kunne byde dig velkommen på vores stand på anden sal, så vi kan vise dig vores VELUX ovenlysmoduler, der er monteret i taget.