Komplet ovenlyssupport til entreprenører og specialmontører

Støtte til entreprenører og installatører
Hos VELUX Commercial forstår vi, hvor vigtigt det er at støtte dig, entreprenøren og montøren igennem et kommercielt projekt – fra produktvalg og teknisk support til montering og eftersalgsservice.
Vores udvidede produktsortiment, som samler løsninger fra Vitral, JET-GROUP og VELUX modulære ovenlys, giver os mulighed for at tilbyde et bredere udvalg af ovenlysprodukter til dit næste projekt.

Vi har også udvidet vores ekspertise, viden og support, hvilket gør VELUX Commercial til din foretrukne partner og leverandør af den rigtige ovenlys- og brandventilationsløsning, som opfylder dine specifikke behov, hvad enten de er i en industriel, kommerciel eller offentlig bygning.

Støtte fra start til slut

Se vores video om end-to-end support for kommercielle dagslysløsninger for entreprenører og installatører.

Produktsortiment for ovenlys

Vores komplette sortiment af ovenlys og tilbehør giver dig det mest robuste, bæredygtige og innovative sortiment af kupler, ovenlys og glassystemer på det kommercielle marked. Kombineret med vores omfattende service sikrer vores produkter den rigtige dagslysløsning til dit næste projekt.
Udforsk vores produktsortiment
Billede af hele løsningssortimentet fra animationen

Designstøtte

Vores omfattende designværktøjer, herunder VELUX Daylight Visualizer og muligheden for at anvende BIM-objekter, gør det muligt at optimere løsninger i projektdesignet, som sikrer efterlevelse og produktspecifikation.
Få mere at vide om VELUX Daylight Visualizer
VELUX Daylight Visualizer

Planlægning & levering

Vi ved, hvor vigtig planlægning er for din byggeplanlægning, og hvordan en ændring eller forsinkelse i planen kan få en dominoeffekt på teamets evne til at arbejde, når de skal. Når du bestiller hos os, giver vi leveringstider og leveringsdatoer, så du kan udarbejde nøjagtige monteringsplaner på stedet.
Vis billede(r) af løsninger, som leveres på arbejdspladsen

John Hansen

Projektleder HS Hansen A/S

Vi ønskede at finde en partner, der kunne forsegle bygningen hurtigt. Monteringen af 420 VELUX ovenlysmoduler blev færdiggjort på bare 15 arbejdsdage.

Installationsstøtte

Du og dine teams kan få støtte og assistance til montering af hele produktsortimentet, på stedet og uden for stedet.

Dine teams får adgang til monteringsmanualer, videoer og oplæring på stedet. Til nogle løsninger har vi også vores eget monteringsteam, som arbejder sammen med dig på stedet for at installere produkterne og sikre, at din ovenlysløsning er sikker og monteret efter de højeste standarder.

Få mere at vide om vores muligheder for monteringssupport
Vis billede(r) af entreprenører, der installerer løsninger på stedet

Eftersalg & support

Vores løsninger leveres sammen med vores omfattende garantier, som reducerer risikoen og giver ro i sindet, og vores engagerede eksperter står klar til at drøfte dine installerede løsninger, hvis du har spørgsmål i produktets levetid.

Få mere at vide om vores eftersalgsservice

Kontakt os

Fra produkt- og monteringssupport til vores omfattende eftersalgsservice sikrer VELUX Commercials komplette, pålidelige support, at vi altid er der, når der er brug for os.

Kontakt os i dag for at drøfte dit projektbehov med vores dagslyseksperter.
Brochure for entreprenører