Vi er VELUX Commercial

Dagslys- og ventilationsløsninger til industrielle, kommercielle og offentlige bygninger.

Video: Vi er VELUX Commercial

VELUX Commercial blev etableret i 2019 og består af de tidligere JET, Vitral og VELUX Modular Skylights-organisationer. I dag opererer VELUX Commercial som én samlet virksomhed og tilbyder løsninger til byggefagfolk gennem hele byggeprocessen, fra specifikation til levering og vedligeholdelse af løsninger inden for dagslys og ventilation. 

VELUX Commercial ønsker at være din foretrukne partner til ovenlys, komfortventilation og brandventilation i kommercielle bygninger.

Vores dagslys- og ventilationseksperter vil lytte grundigt til dine specifikke behov, hjælpe dig med at vælge den bedst mulige løsning og sikre, at den er korrekt monteret, sikker, velfungerende og vedligeholdt.

Som en del af VELUX Gruppen trækker vi på den ekspertise inden for dagslys og ventilation, som er opbygget over de sidste 80 år. Og vi brænder for at levere det mest robuste, bæredygtige og innovative sortiment af ovenlys, kupler og glastagssystemer til det kommercielle marked.

Vi er VELUX Commercial

Læs mere om VELUX Commercials globale produktportefølje, og om hvordan vi kan hjælpe dig gennem hele byggeprocessen. 

Brochure: We are VELUX Commercial

VELUX Commercials produktportefølje omfatter 4 hovedkategorier

Project support for a skylight solution

Dit byggeprojekt

Teamet hos VELUX Commercial sidder klar til at hjælpe dig gennem alle stadier af projektet – fra de indledende koncepter til vurdering af mere konkrete planer.