{{curreentCase.CaseSelected.Header}}

En grøn oase – kontorbygning i Haelen

Ved udvidelsen af deres hovedkvarter søgte Geelen Counterflow en yderst bæredygtig løsning i overensstemmelse med principperne for Cradle-to-Cradle. De valgte en præfabrikeret konstruktion, der kan demonteres og genanvendes, når den ikke længere skal bruges.

Løsningen inkluderer 18 VELUX ovenlysmoduler, der bringer dagslyset dybt ind i bygningen. Midt i kontorbygningen forvandler et to-etagers atrium med lysbånd rummet til en uventet oase af ro.

  • Geelen Counterflow-hovedkvarteret fik fem stjerner i certificeringssystemet BREEAM NL, som er den bedst mulige bedømmelse.
  • 18 VELUX ovenlysmoduler blev monteret i tre lysbånd på forskellige steder i bygningen for at maksimere mængden af dagslys.
  • 330 solceller leverer energiforsyning til hele kontorbygningen.

Geelen Counterflow-hovedkvarteret er et flot billede på en sund, kulstofneutral og smuk bygning med et godt investeringsafkast.

Projektinfo


{{property.PropertyName}}

{{pValue.PropertyValue}}

Produkter anvendt i projektet

3 x lysbånd

Lysbånd 5-30°

En løsning med ensidig hældning, der er ideel til flade tage

Illustration af løsning med lysbånd Læs mere

Antal moduler: 18

Lysbånd 5-30°

En løsning med ensidig hældning, der er ideel til flade tage

Illustration af løsning med lysbånd Læs mere
Det modulære system

Det modulære system

Få mere at vide om modularitet, de vigtigste fordele og vores samarbejde med Foster + Partners.

Udforsk det modulære system
Projektsupport til ovenlysmoduler

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores ovenlysspecialister sidder klar til at rådgive dig igennem hele processen fra design til montering.

Få projektrådgivning