VELUX klinkløsninger

Design med maksimalt dagslys

Nyt prisvindende produkt

Logo of Archiproducts Design Awards – Longlisted 2019

Vi præsenterer en ny metode til at designe med dagslys og opnå bedre trivsel for menneskerne i bygningen. De nye VELUX klinkløsninger er et ovenlysmodulsystem til store atriummer, der giver maksimalt dagslys og samtidig forbedre bygningens æstetik og kvalitet.

Ovenlys – klinkløsningen set indefra

Design med dagslys på tre nye måder

Flere undersøgelser viser, at dagslys og frisk luft forbedrer vores sundhed og trivsel. VELUX klinkløsninger kan anvendes til at udnytte disse vigtige parametre i enhver kommerciel bygning.
Vælg mellem tre forskellige varianter:

Vigtigste fordele ved VELUX klinkløsninger

De nye VELUX klinkløsninger har en unik klinkstruktur, der giver en række fordele ved design af atriummer:

 • Maksimalt dagslys
 • Ensartet og elegant design
 • Integreret vandafledning

Maksimalt dagslys

VELUX klinkløsninger er designet specifikt til at understøtte rækker af ovenlys, uden at der er behov for tykke bjælker. På den måde giver ovenlyset en endnu bedre udsigt til omgivelserne, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med æstetik eller kvalitet.

Ensartet og elegant design

De smalle støttebjælker, som designes af arkitekten, giver maksimalt dagslys med et minimalistisk design. På grund af modulernes skjulte kædeaktuatorer er alle vores ventilerende moduler identiske med de faste moduler, når de er lukket, hvilket skaber en slank og ensartet æstetik.

Integreret vandafledning

Løsningen leveres komplet med præfabrikerede inddækninger, som forbinder rækkerne af ovenlys og sikrer vandafledning mellem rækkerne.

Besøge produktsiden for klinkløsninger

Vil du vide mere?

VELUX klinkløsning

Design med maksimalt dagslys

ebook

Download denne ebook, og lær, hvordan det ensartede og elegante design ved VELUX klinkløsning giver maksimalt dagslys og et komfortabelt indeklima.

VELUX klinkløsning - ebook

Kontakt os 

Hvis du har tekniske spørgsmål eller ønsker et prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

Komfort, du selv kan styre

En væsentlig funktion i vores modulære klinkløsninger er muligheden for at få fuld kontrol over indeklimaet. Hvert enkelt modul kan tilpasses med flere specifikke funktioner – f.eks. glasbelægninger, solafskærmning og automatisk ventilation – for at sikre, at indeklimaet ikke påvirkes negativt af temperatur, blænding eller manglende ventilation.

Hvorfor vælge VELUX ovenlysmoduler?

Når du vælger en VELUX klinkløsning, opnår du også følgende fordele:

 • Brug mindre tid på at specificere og mere tid på at designe din løsning 
  Vores ovenlysløsninger er modulopbyggede, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at skitsere dit design og få en præcis idé om, hvordan det endelige design vil se ud.

 • Monter løsningen op til tre gange hurtigere 
  Vores ovenlysmoduler er præfabrikerede, så de er klar til montering, med alt, hvad du behøver for at fastgøre dem og få din bygning forseglet hurtigt.

 • Få garanteret ydeevne
  Alle komponenter i vores ovenlysmodulsystem er grundigt testet og samles i et kontrolleret fabriksmiljø, hvilket sikrer en korrekt montage og høj ydeevne.

Læs mere om fordelene ved VELUX ovenlysmoduler