JET Domex - En del af VELUX Commercial

Vi tilbyder nu et udvidet produktprogram med flere unikke ovenlysløsninger, hvor der indgår et bredt sortiment af brand- og komfortventilation.

Produktnyhed
Faste hvælvede PC Ovenlys

Faste hvælvede PC Ovenlys

Hvælvet PC-lysbånd, Bauhaus Gladsaxe

Hvælvet PC-lysbånd i Bauhaus Gladsaxe

Siden 2014 har JET Domex været ejet af JET Group, og er en af Danmarks førende producenter og leverandører af ovenlys og brandventilation. Med opkøbet af JET Group i 2018 er JET Domex’ produktportefølje blevet en vigtig del af VELUX Commercials sortiment af ovenlyskupler og fladtagsvinduer.

JET Domex har dybdegående kendskab til fremstilling og montering af ovenlysløsninger i enten polycarbonat (PC) eller akryl (PMMA) med tilhørende oplukkesystemer for både brand- og komfortventilation. Løsningerne indeholder PC-ovenlys, PC-lysbånd og akrylovenlys, der er orienteret mod industri-og lagerbygninger, er en arkitektonisk løsning til store ovenlys og giver højt lysindfald med et godt indeklima til kontorbygninger og offentlige institutioner.

Produkterne er af højeste kvalitet med en række fordele, der inkluderer:

  • DS/EN 12101-2 godkendt brandventilation
  • Intelligent komfortventilation
  • Bredt sortiment af brandventilation
  • Høje varmeisoleringsegenskaber
  • Montage og installation
  • Serviceaftale med problemfri drift

Med tilføjelsen af JET Domex’ løsninger til det eksisterende produktprogram tilbyder VELUX Commercial en endnu bredere vifte af fleksible og sikre ovenlysløsninger til offentlige, industrielle og kommercielle bygninger. Opkøbet er således en vigtig del af målet om at etablere en førende position på det kommercielle marked.