VELUX Commercial deltager på Building Green i Forum København

02.-03. November 2022

På messen Building Green i Forum København, kan du d. 02. og 03. November 2022, møde både VELUX Commercial og VELUX. Vi tilbyder konkret viden om, hvordan du nemmere kan træffe det mest bæredygtige valg til dit byggeprojekt, og transformere både living spaces og commercial spaces med dagslys og frisk luft.

Grænserne for bæredygtighed bliver i dag flyttet med certificering. Dette tvinger standarderne for bæredygtige bygninger til at være højere, som reaktion på nye faktorer såsom Paris-aftalen.

Hos VELUX Commercial bidrager vi blandt andet til et bæredygtigt indeklima og hjælper kommercielle projekter med at opnå enestående vurderinger og klassifikationer.

Deltag i lodtrækningen om en Airbird®

Mød os på messen i Forum, så kan du deltage i lodtrækningen om en  Airbird®.

En AirBird® måler CO2, temperatur og luftfugtighed med få minutters mellemrum. Disse realtidsdata anvendes til at forbedre luftkvalitet og dermed sundhed og velvære for mennesker i indendørsmiljøer

Bæredygtige bygninger - bliv inspireret

Med bæredygtighed som omdrejningspunkt for bygningsdesignet guider disse eBooks dig gennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du designer bæredygtige kommercielle bygninger.