VELUX Commercial deltager på Building Green i Århus

03.-04. Maj 2023

På Building Green messen i Århus bliver du klogere på hvilke problemer naturen og klimaet er ramt af og hvilken rolle byerne kan spille for at gøre en forskel.

Building Green Århus 2023

På messen Building Green i Århus, kan du d. 03. og 04. Maj 2023, lære mere om hvordan vi sammen skaber byer til gavn for mennesker og vores planet. Vi står i en akut klima- og naturkrise, hvor byggeriet har en stor del af ansvaret. Derfor tilbyder VELUX Commercial konkret viden om, hvordan man træffer det mest bæredygtige valg til industrielle, offentlige og kommercielle byggeprojekter.

Grænserne for bæredygtighed bliver i dag flyttet med certificering. Dette tvinger standarderne for bæredygtige bygninger til at være højere, som reaktion på nye faktorer såsom Paris-aftalen. Hos VELUX Commercial bidrager vi blandt andet til et bæredygtigt indeklima og hjælper kommercielle, industrielle og offentlige projekter med at opnå enestående vurderinger og klassifikationer.

Bæredygtige bygninger - bliv inspireret

Med bæredygtighed som omdrejningspunkt for bygningsdesignet guider disse eBooks dig gennem nogle af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du designer bæredygtige kommercielle bygninger.