VELUX Commercial og VELUX deltager på Building Green i København

01.-02. November 2023

På Building Green i København kan du få en dybere forståelse for de udfordringer, vores natur og klima står overfor, og den afgørende indflydelse, som byggebranchen har i at fremme positiv forandring. VELUX Commercial og VELUX deltager i Building Green for at give dig konkret viden om regenerativt byggeri, forbedret og sundere indeklima, certificeringer og meget mere.

VELUX Commercial og VELUX deltager i Building Green 2023
På Building Green i København den 1. og 2. november 2023 får du mulighed for at fordybe dig i, hvordan vi sammen skaber bæredygtige byer til gavn for både mennesker og vores planet. Vi står midt i en presserende klima- og naturkrise, hvor byggebranchen bærer en betydelig del af ansvaret. 

Af den grund står VELUX Commercial og VELUX klar til at levere konkret viden om, hvordan du kan træffe de mest bæredygtige valg, hvad enten det drejer sig om private boliger eller industrielle, offentlige og kommercielle byggeprojekter.

Bæredygtighedsstandarderne skubbes konstant til nye højder gennem certificering. Dette afspejler sig i vores stræben efter bæredygtige bygninger, som tager højde for de seneste faktorer, herunder kravene i Paris-aftalen. Hos VELUX Commercial er vores bidrag blandt andet fokuseret på at skabe et bæredygtigt indeklima og hjælpe kommercielle, industrielle og offentlige projekter med at opnå enestående vurderinger og klassifikationer.