VELUX Commercial vandt guld i Architects’ Darling Awards®

Guldvinder i kategorien Ovenlys / Dagslyssystemer

I sidste uge blev VELUX Commercial tildelt guld som en af de bedste aktører i byggebranchen i Tyskland. Det blev annonceret og fejret ved et gallaarrangement arrangeret af den tyske arkitektplatform Heinze.

Vi er stolte af at kunne meddele, at 1.949 arkitekter og andre fagfolk, der deltog i en større tysk undersøgelse, valgte VELUX Commercial som favoritmærke i kategorien: Ovenlys / Dagslyssystemer.

"Denne pris er særlig værdifuld for os, fordi den kommer fra arkitekter og planlæggere - de mennesker, der arbejder direkte med os og vores produkter. Det er tæt på 2.000 arkitekters opfattelse af VELUX Commercial på flere parametre, så det er en meget flot anerkendelse," siger VELUX Commercial Germany, Sales Operations Manager, Matthias Förster, der modtog trofæet; Phoenix, ved gallaarrangementet i sidste uge.

Matthias Förster med trofæet fra Architects' Darling® Award for VELUX Commercial

200 virksomheder var med i undersøgelsen, og 23 virksomheder vandt i forskellige kategorier, hvor VELUX Commercial vandt guld i kategorien Ovenlys / Dagslyssystemer.

Prisen Architects' Darling er resultatet af Heinzes undersøgelse blandt 1.949 arkitekter og fagfolk inden for byggeri, hvor de bliver bedt om at bedømme deres præstationer, stemme på det bedste brand, kvalitet, service osv.
Prisen blev uddelt for første gang i 2011 og opfattes som den tyske byggebranches "Oscar".

Undersøgelsen bag prisen vil blive overrakt til VELUX Commercial Germany senere på året.

Stephanie Wiebe

VELUX Commercial Marketing Manager for Tyskland

Jeg er selvfølgelig glad for at se, at vi som VELUX Commercial har formået at gøre et varigt indtryk på arkitekter og planlæggere, og vi glæder os til at se nærmere på undersøgelsen og planlægge vores markedsføringsaktiviteter derefter.

Heinze er den største digitale platform i Tyskland for planlæggere, arkitekter og andre fagfolk inden for byggeriet. De kan hente tegninger, inspiration og designværktøjer til deres specifikation og design af bygninger. VELUX Commercial Tyskland er til stede på platformen med udbudstekster og produktinformation.