Domex og Vitral er en del af VELUX Commercial, og det er med stor glæde, at vi nu byder dig velkommen på vores nye fælles website. Her har vi samlet vores fælles portefølje af dagslysløsninger til offentlige, industrielle og kommercielle bygninger.

Bygningsovervejelser ved kommerciel ovenlysrenovering

Download din gratis guide til ovenlysrenovering

VELUX Commercial e-bog-guide til ovenlysrenovering
Det anslåes at 75% af de bygninger, vi bruger i dag, stadig vil være her i 2050, og derfor vil behovet for ovenlysrenovering i kommercielle bygninger sandsynligvis kun stige for at sikre, at disse bygninger opretholder deres ydeevne.

Bygningsejere- og operatører står derfor over for at sikre, at deres aktiver forbliver funktionelle og sikre, samtidig med at komforten for brugere af bygningen skal forbedres i lyset af klimaændringer og skiftende bygningsbehov og reguleringer.

Ved hjælp af vores dagslysekspertise og viden på tværs af den kommercielle sektor, har vi sammensat en guide til ovenlysrenovering i kommercielle bygninger - herunder restaurering - som tager højde for de overvejelser designere, arkitekter og entreprenører har.

Nogle af de områder, vores gratis guide dækker er:

  • Et overblik over hele renoveringsprocessen, og hvordan den gør det muligt at forbedre dagslys og ventilation gennem specifikation og installation af nye ovenlysløsninger.
  • Drivkræfterne bag renovering i forskellige kommercielle sektorer og overvejelserne bag brugen af bygningen.
  • Behovet for specialiseret teknisk support gennem et renoveringsprojekt for at hjælpe med at opnå de bedste resultater – fra design til installation efterfulgt af service og vedligeholdelse.

Download vores gratis whitepaper og lær mere om de vigtigste overvejelser i forbindelse med ovenlysrenoveringsprojekter, og om hvordan brugen af vores komplette udvalg af løsninger kan hjælpe dit projekt med at opfylde bygningens og dens brugeres behov.

Download whitepaper