Bygningsovervejelser ved kommerciel ovenlysrenovering

Download din gratis guide til ovenlysrenovering

VELUX Commercial e-bog-guide til ovenlysrenovering
Det anslåes at 75% af de bygninger, vi bruger i dag, stadig vil være her i 2050, og derfor vil behovet for ovenlysrenovering i kommercielle bygninger sandsynligvis kun stige for at sikre, at disse bygninger opretholder deres ydeevne.

Bygningsejere- og operatører står derfor over for at sikre, at deres aktiver forbliver funktionelle og sikre, samtidig med at komforten for brugere af bygningen skal forbedres i lyset af klimaændringer og skiftende bygningsbehov og reguleringer.

Ved hjælp af vores dagslysekspertise og viden på tværs af den kommercielle sektor, har vi sammensat en guide til ovenlysrenovering i kommercielle bygninger - herunder restaurering - som tager højde for de overvejelser designere, arkitekter og entreprenører har.

Nogle af de områder, vores gratis guide dækker er:

  • Et overblik over hele renoveringsprocessen, og hvordan den gør det muligt at forbedre dagslys og ventilation gennem specifikation og installation af nye ovenlysløsninger.
  • Drivkræfterne bag renovering i forskellige kommercielle sektorer og overvejelserne bag brugen af bygningen.
  • Behovet for specialiseret teknisk support gennem et renoveringsprojekt for at hjælpe med at opnå de bedste resultater – fra design til installation efterfulgt af service og vedligeholdelse.

Download vores gratis whitepaper og lær mere om de vigtigste overvejelser i forbindelse med ovenlysrenoveringsprojekter, og om hvordan brugen af vores komplette udvalg af løsninger kan hjælpe dit projekt med at opfylde bygningens og dens brugeres behov.

Download whitepaper