{{curreentCase.CaseSelected.Header}}

I dette enestående projekt spiller de nye ovenlysmoduler en vigtig rolle i at indfange lyset i Paris

Efter flere års arbejde og transformation blev Le Visionnaire - Espace François Dalle indviet i september 2023. Dette nye sted, på op til 4200 kvadratmeter, inviterer dig til at opdage et helt nyt univers på L'Oréals historiske hovedkontor. Le Visionnaires fokus er kultur, inspiration og kreativitet for at forny og opfinde fremtidens kosmetik. 

VELUX Commercial, VELUX Gruppens division for kommercielle bygninger, blev bedt om at deltage i projektet fra begyndelsen for at imødekomme det store behov for naturligt lys på bygningens øverste etage, som ligger lige under taget. Dette rum, der er beregnet til forskning og udvikling inden for hårfarvning, krævede en meget specifik belysning: Ovenlysløsningerne skulle give en lysnuance, der var helt identisk med den, man ville opleve, hvis man befandt sig udendørs i Paris. 

Denne unikke anmodning, var både meget enkel i sin formulering og meget kompleks i sin udførelse. Derfor udviklede VELUX Commercial-teamet et glas, som aldrig tidligere var blevet brugt i VELUX ovenlysmoduler, udelukkende tilpasset til L'Oréal. 

Resultatet er forbløffende og vil give L'Oréals medarbejdere mulighed for at arbejde i naturligt lys mens de skaber fremtidens kosmetik. 

Projektinfo


{{property.PropertyName}}

{{pValue.PropertyValue}}

Produkter anvendt i projektet

2 x Lysbånd

Lysbånd mod mur 5-45°

En ovenlysløsning, der bruges til at forbinde forskellige bygningshøjder med et fladt tag som bund og en lodret væg øverst.

Illustration of Wall-mounted Longlight solution Læs mere

Projektstørrelse: 35 moduler

1 x Lysbånd mod mur 5° 
18 moduler : 9 faste, 9 oplukkelige  

1 x Lysbånd mod mur 6° 
17 moduler : 9 faste, 8 oplukkelige 

Lysbånd mod mur 5-45°

En ovenlysløsning, der bruges til at forbinde forskellige bygningshøjder med et fladt tag som bund og en lodret væg øverst.

Illustration of Wall-mounted Longlight solution Læs mere

Fabio Bezzecchi

Associeret arkitekt, Agence Moatti-Riviere, Paris

Vi valgte hurtigt at integrere VELUX ovenlysmoduler. VELUX gav os den løsning, der var teknisk og æstetisk kompatibel med vores projekt. Profilerne til de åbne moduler er identiske med de faste moduler, og fraværet af synlige motorer giver ovenlysmodulerne en visuel kontinuitet og bemærkelsesværdig elegance.

Project support help for modular skylights - icon

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores ovenlysspecialister sidder klar til at rådgive dig igennem hele processen fra design til montering.

Få projektrådgivning
Price estimate - icon

Få et prisoverslag

Bed om et prisoverslag på din ovenlysløsning

Få et prisoverslag

Andre referencer