{{curreentCase.CaseSelected.Header}}

Efter mere end 10 år i tømrer- og snedkerbranchen ønskede CM Byg A/S at skabe et nyt udtryksfuldt kontor, med et indbydende og bæredygtigt arbejdsmiljø.

Det centrale i projektet var at fremme trivsel, opnå øget fokus hos medarbejderne og forbedre produktiviteten ved at introducere mere dagslys og forbedre indeklimaet.

Bæredygtighed var også i centrum for kontordesignet: lette byggematerialer, solpaneler, en varmepumpe og dagslys bidrager til reduceret energiforbrug og mindre afhængighed af elektricitet. 

Et stilfuldt og venligt kontormiljø for kunder og medarbejdere

Otte modulære glasplanlys giver dagslys og frisk luft i flere af bygningens lokaler, herunder kontorlokalerne og receptionen. Kombinationen af moderne design og funktionalitet giver bygningen en æstetisk ydre facade, samtidig med at alle lokaler bliver fyldt med dagslys.

Ovenlysene skaber et indbydende og fredeligt miljø, hvor potentielle kunder og medarbejdere får en positiv oplevelse af bygningen - et behageligt sted at arbejde eller besøge i forbindelse med kundemøder. 

I indgangspartiets træloft blev der installeret et stort ovenlys, hvilket skaber en imponerende og indbydende effekt. Det modulære glasplanlys forbinder det indendørs rum med det udendørs og giver udsigt til himlen. 

De stolede på det velafprøvede produkt

CM Byg valgte VELUX Commercial, da de allerede havde haft positive erfaringer med VELUX Commercial's produkter på grund af deres kvalitet og det brede udvalg af konfigurationsmuligheder. Derudover var de fortrolige med fordelene ved den problemfri installation af VELUX Commercial's ovenlys, hvilket gjorde, at de selv kunne foretage monteringen. Byggeriet havde en stram tidsplan, som de formåede at overholde gennem hele projektet, og bygningen blev færdig til tiden.

Projektinfo


{{property.PropertyName}}

{{pValue.PropertyValue}}

Produkter anvendt i projektet

8x Monolight

Monolight

Specialfremstillede ovenlys med plant glas i én enhed, der dirigerer dagslys til bestemte områder af en bygning

Monolight Produktfoto Læs mere

Projektstørrelse:

  • 1 pcs. dimension: 2260 x1115 mm
  • 3 pcs. dimension: 1115 x1115 mm
  • 4 pcs. dimension: 1115 x1115 mm

Speciel løsning:
Io-hjemmestyring og regnsensor

Monolight

Specialfremstillede ovenlys med plant glas i én enhed, der dirigerer dagslys til bestemte områder af en bygning

Monolight Produktfoto Læs mere

Jonas Larsen

Stark Rådgiver

Effektivitet er vigtigt. Vi arbejder i en branche, hvor tid er penge. Samtidig er det også dejligt at arbejde med produkter, der er afprøvet, testet og sikrer nem og hurtig installation.

Projektsupport til ovenlysmoduler

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores ovenlysspecialister sidder klar til at rådgive dig igennem hele processen fra design til montering.

Få projektrådgivning
Price estimate - icon

Få et prisoverslag

Bed om et prisoverslag på din ovenlysløsning.

Få et prisoverslag

Andre referencer