{{curreentCase.CaseSelected.Header}}

De besøgende i den gamle royale stationsbygning The Old Royal Station nyder godt af det optimale indfald af naturligt dagslys, når de sidder og nyder deres mad ved siden af en kopi af Dronning Victorias kongelige salonvogn

The Old Royal Station ophørte med at fungere som station i 1966, men på grund af dens rige historie er den blevet brugt som turistinformation og museum i 15 år.

I maj 2015 blev den fredede bygning dog ødelagt af en brand, hvor flammerne ødelagde 90 % af konstruktionen, herunder det oprindelige tag og ovenlyset.

Da stationsbygningen er et lokalt vartegn, der understøtter turismen i området, besluttede Aberdeenshire Council sig for at restaurere bygningen for 3 mio. £.

Som led i genopbygningen skulle der monteres nyt ovenlys, men det skulle minde så meget om det oprindelige ovenlys som muligt og samtidig være mere energieffektivt, så det kunne opfylde moderne bygningsreglementer.

Valget faldt på VELUX ovenlysmoduler på grund af deres bæredygtighed og ekstraordinære energieffektivitet samt deres slanke profiler, hvilket muliggør en montering, hvor ovenlyset flugter med taget.

VELUX Commercial-teamet arbejdede tæt sammen med Morgan Sindall om at specificere skræddersyede størrelser og sikre en perfekt tilpasning til bygningen.

Projektinfo


{{property.PropertyName}}

{{pValue.PropertyValue}}

Arkitekttegninger

Produkter anvendt i projektet

3 x nordlys

Nordlys 25-90°

En ovenlysserie til skråt tag, shedtag eller savtag.

Illustration af løsning med nordlys Læs mere

Antal moduler: 34

Nordlys 25-90°

En ovenlysserie til skråt tag, shedtag eller savtag.

Illustration af løsning med nordlys Læs mere

Patrick Johnson

Project Manager at Morgan Sindall

Vi var meget imponerede over systemet, og hvor nemt det var at montere. VELUX ovenlysmoduler var en attraktiv løsning, der opfyldte alle vores krav – energieffektive og klar til montering.

Montering

For at spare tid og reducere omkostningerne brugte Morgan Sindall deres egne snedkere på stedet til at montere VELUX ovenlysmoduler. Det var muligt, fordi produktet er præfabrikeret, så ruderne allerede er monteret i karmene, og inkluderer fabriksfremstillede inddækninger, hvilket gør det nemmere at montere disse ovenlys end traditionelle ovenlyssystemer.

Det modulære system

Det modulære system

Få mere at vide om modularitet, de vigtigste fordele og vores samarbejde med Foster + Partners.

Udforsk det modulære system
Projektsupport til ovenlysmoduler

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores ovenlysspecialister sidder klar til at rådgive dig igennem hele processen fra design til montering.

Få projektrådgivning

Andre referencer