Modulære glasplanlys vinder "Red Dot" for enestående produktdesign og kvalitet

Modulære glasplanlys er tildelt Red Dot, Product Design 2023
Logo for Red Dot Award - Vinder 2023

VELUX Commercial er en af vinderne af verdens mest anerkendte designkonkurrence i kategorien Product Design, 2023. Modulære glasplanlys er ovenlys med glastop, der giver direkte adgang til dagslys.

Modulære glasplanlys set udefra

Modulære glasplanlys

Anna Marie Spring

Anna Spring

SVP for VELUX Commercial

Vi er meget beærede over at modtage denne anerkendelse for vores produktdesign. Vores produkter giver dagslys og frisk luft for at forbedre folks livskvalitet, og det er kernen i vores brand. Med Red Dot Label kan vi øge kendskabet til vores produkter - i dette tilfælde modulære glasplanlys - og forbinde vores brand med godt design og god kvalitet.

Modulære glasplanlys er flade ovenlys med glastop, der giver direkte adgang til dagslys for mennesker, der arbejder, studerer eller bruger tid på andre ting inde i bygningen.

Alle nominerede i kategorien Product Design blev vurderet på deres designkvalitet og innovationsgrad af Red Dot-juryen, der består af 50 internationale eksperter, som testede, diskuterede og evaluerede hver enkelt nomineret.

Prof. Dr. Peter Zec

Grundlægger og CEO for Red Dot

Juryen belønner kun produkter, der har et enestående design, og juryen var imponeret over serien af modulære glasplanlys klare æstetik samt den skræddersyede produktion af enhver ønsket størrelse.

Ventilerende modulære glasplanlys aktuator set udefra

Ventilerende modulære glasplanlys aktuator

Modulært glasplanlys Linearlight med minimeret bjælke og rullegardiner

Modulært glasplanlys Linearlight med minimeret bjælke og rullegardiner

Modulære glasplanlys tilbydes i øjeblikket i ni lande i Europa og ses som en high-end glasløsning til industrielle, offentlige og kommercielle bygninger som kontorer, skoler, indkøbscentre, biblioteker, hoteller, konferencecentre, banegårde, lufthavne og bygninger i sundhedssektoren.

Signe Risager

Produktchef i VELUX Commercial

I vores produktudvikling har vi fokuseret på at vælge materialer af høj kvalitet og god teknisk ydeevne, og vi lancerer netop nu en ny generation af ovenlysløsninger, der kan leveres med et formonteret indvendigt rullegardin til dagslys-, varme- og blændingskontrol.

Alle moduler produceres på vores fabrik, og hver eneste komponent er grundigt testet og designet til at overholde gældende standarder og regler.

Alle præfabrikerede Monolight og Linearlight ovenlys er CE-mærkede i henhold til EN 14351-1. Undtagen Circularlight, hvor der ikke medfølger opkant. Modulære glasplanlys har en referencelevetid på 30 år i henhold til EN 17213.

Enhver dimension er mulig

Modulære glasplanlys består af enten faste moduler, ventilationsmoduler eller en kombination af begge i tre varianter: