VELUX Gruppen udnævner Bart Goetzee til ny Senior Vice President for VELUX Commercial

Meddelelse

VELUX Commercial, en division under VELUX brandet, der designer og producerer dagslys- og ventilationsløsninger til industrielle, kommercielle og offentlige bygninger, annoncerer udnævnelse af Bart Goetzee som ny Senior Vice President.

Bart kommer med stor erfaring og ekspertise, som skal være med til yderligere at konsolidere VELUX Commercial, der består af 2 opkøb og et team fra VELUX Gruppen.

Bart kommer fra en stilling som administrerende direktør for SDC, Sectional Doors &; Components, en division i ASSA ABLOY Group, global aktør inden for automatiske indgangssystemer. SDC blev skabt ved at konsolidere forskellige opkøb inden for sektionsdøre som FlexiForce, Normstahl og Crawford.

Gennem sin karriere har Bart opbygget erfaring fra førende internationale virksomheder, der opererer på konkurrenceprægede markeder med lav margin, med B2B-projektsalg som den vigtigste go-to-market-model. Barts ledelseserfaring spænder over hele værdikæden fra leverandørhåndtering og indkøb, projektdrevne salgs- og marketingaktiviteter til produktion, logistik, distribution og service.

Barts udnævnelse kommer på et afgørende tidspunkt for VELUX Commercial, da virksomheden fortsætter med at styrke sin position. Sammen med VELUX Commercial Ledelsesteam vil Bart lede den fortsatte udvikling af divisionen som et enkelt, selvstændigt forretningsområde under VELUX brandet.

Bart Goetzee - Senior Vice President hos VELUX Commercial
Bart Goetzee - Senior Vice President hos VELUX Commercial.

Bart Goetzee

Senior Vice President, VELUX Commercial

Jeg er virkelig beæret over at blive en del af VELUX Commercials team. Virksomhedens formål om at transformere rum med dagslys og frisk luft motiverer mig meget. Jeg ser frem til at møde mine nye kolleger og fortsætte med at levere de bedste dagslys- og ventilationsløsninger til skoler, kontorer og industrielle og offentlige bygninger og samtidig styrke VELUX Commercials position i et stærkt konkurrencepræget marked.

Bart Goetzee er 53 år gammel og bor i den sydlige del af Holland med sin kone, med hvem han har tre voksne børn. Barts primære arbejdsplads bliver Hüllhorst i Tyskland, som er det mest største marked for VELUX Commercial.