Den nye Klinkløsning vinder Archiproducts Design Awards 2019

Design med maksimalt dagslys

Kontorbygning i Belgien oplyst af maksimalt dagslys gennem Klinkløsning

Det nye VELUX ovenlysmodulsystem vinder årets Archiproducts Design Award. 40 jurymedlemmer evaluerede, i hvilken grad nye udviklinger kombinerer funktionalitet med æstetik gennem kreativ brug af materialer og former. For dette års pris er fokus på teknologisk overraskende produkter og koncepter.
Juryen er enig: Med sin unikke klinkstruktur er den nye løsning ikke kun et teknologisk avanceret produkt, men specifikt egnet til erhvervsbygninger, både nybyggeri og renoveringsprojekter. 

Finn Moltke Jensen

Senior Manager Modular Skylights Product Development, VELUX Commercial

Step Lysbånd / Rytterlys er vores nye designmulighed med VELUX ovenlysmoduler. Det unikke beslagsystem og klinkinddækningen gør det muligt at forbinde flere rækker ovenlys oven over hinanden og skabe et atrium med maksimal dagslys.

Logo of Archiproducts Design Awards – Longlisted 2019

Fordele

Den nye ovenlysløsning er tilgængelig i tre forskellige varianter: Lysbånd på klink 5-25°, Rytterlys på klink 25° og Rytterlys på klink 5-25° med kipbjælke. Dets minimalistiske design kommer til udtryk ved en ensartet og elegant konstruktion med tynde støttebjælker.

Vigtigste fordele ved VELUX klinkløsninger

  • Maksimalt dagslys
  • Ensartet og elegant design
  • Integreret vandafledning
     

Læs mere omkring den nye modulære Klinkløs og de fordele den giver ved design af atriummer, eller download vores nye e-bog ”Klinkløsning – en ny løsning med VELUX ovenlysmodulsystem”.

 

På grund af skjulte kædeaktuatorer er der ingen visuel forskel mellem de faste og ventilerende moduler, når de er lukket, hvilket skaber et slank og ensartet udtryk. Præfabrikerede inddækninger mellem hver række sikrer effektiv vandafledning. Installation af Klinkløsninger skaber levende rum med naturligt lys i for eksempel offentlige bygninger.

Se vores referencecase Dún Laoghaire-Rathdown Country Council
Den nye VELUX Commercial Klinkløsning set udefra på en kontorbygning i Belgien

Har du brug for hjælp til dit projekt?

Vores ovenlysspecialister sidder klar til at rådgive dig igennem hele processen fra design til montering.