Monolight ovenlysløsningen vinder Archiproducts Design Award 2022

Design med dagslys

Monolight-løsningen har vundet Archiproducts Design Award 2022 i kategorien Building Shell. Monolight er en elegant og præfabrikeret løsning, med et æstetisk design der sikrer maksimalt dagslysindfald.

Monolight-løsning der er installeret på et fladt tag
Et Monolight ovenlys der kombinerer æstetik og alsidighed
ArchiProducts Design Award 2022 vinder-badge

Juryen fra Archiproducts Design Award 2022 bedømte på parametrene innovation, æstetik, funktionalitet og kvalitet, da de kårede Monolight som årets vinder i Building Shell-kategorien.

Monolight er en fleksibel og elegant løsning, der er præfabrikeret og lavet til at give maksimalt dagslys. Arkitekter får mere designfrihed med en ovenlysløsning, der giver fremragende termisk komfort og kan leveres med faste eller oplukkelige moduler.

Thomas Bang Jensen

Produktchef for ovenlyskupler og fladtagsvinduer

Vi er meget stolte af at vinde Archiproducts Design Award med vores modulære Monolights. Det elegante ovenlys er en del af en alsidig serie af firkantede og cirkulære ovenlys, der kan bruges som enkeltstående produkter eller kombineres for at tillade dagslys at transformere alle typer af rum i erhvervsbygninger og beboelsesejendomme

Monolight ovenlys kan stå alene eller bygges sammen som et linearlight og linearlights kan kombineres til sammenbyggede ovenlys. Vores prisvindende ovenlysløsninger kommer med et specialkonstrueret glas for, at maksimere dagslysindfaldet uden at forstyrrende indramning er synlig nedefra. En præfabrikeret topenhed og indbygget karm giver mulighed for hurtig montering til skrå og flade tage. Indbrudssikre og walk-on varianter er også tilgængelige.

Monolight er en ovenlysløsning af høj kvalitet, der passer til ethvert nybyggeri eller renoveringsprojekt.

Archiproducts Design Award-trofæ 2022
Archiproducts Award 2022 i kategorien Building Shell
Tre personer nyder et kontormøde med dagslys leveret gennem taget
I KB Hallen i Danmark får et mødelokale dagslys via Monolight ovenlys
Et tag med Monolight ovenlys
Et ventilerende Monolight ovenlys giver dagslys og frisk luft