Renovering

Renovering giver muligheder for at forbedre dagslys og ventilation. Som en del af tagkonstruktionen skal ovenlysløsninger bidrage til forskellige ydelses- og komfortkrav. Tidligt samarbejde med en ovenlys producent kan hjælpe med at sikre, at specifikationerne for ovenlysløsningerne opfylder projektets mål. Nye ovenlysløsninger kan være nødt til at passe til eksisterende åbninger eller specificeres som en del af et helt genopbygget tag.

I vores reference case og eBooks fremhæver vi de faktorer, der skal tages i betragtning eller have indflydelse på resultatet af et renoveringsprojekt.

Før- og efterbilleder af et ovenlys set indefra i et renoveringsprojekt i Schweiz.
Renovering

Renovering af ovenlysløsninger og vigtige faktorer at overveje i den forbindelse

Når man vælger ovenlysløsninger som en del af et renoveringsprojekt, spiller forståelsen af bygningens funktionalitet en vigtig rolle i beslutningsprocessen. Ved at identificere de faktorer, der påvirker design, specifikation og installation, kan man træffe bedre beslutninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og få viden omkring bl.a. dagslys, indeklima og produktnyheder. Du kan altid afmelde dig igen.

Ovenlysmodulløsning med nordlys 40-90˚ – Sågbäcksgymnasiet, Huddinge, Sverige

I 2012 endte mere end 10 års debat, da lokale myndigheder vedtog en plan om at renovere en ældre erhvervsskole i Huddinge i Sverige. Skolen, der oprindeligt blev opført i 1961, repræsenterede klassisk arkitektur fra 60´erne og var af høj kvalitet.

Før- og efterbilleder af en renovering med anvendelse af ovenlysmoduler.

Der er flere faktorer, der påvirker succesen af renoveringsprojekter for kommercielle ovenlysløsninger. Fra valg af den rette dagslysløsning til at få korrekt tekniske rådgivning og installationssupport samt løbende service og vedligeholdelse. Tidsplanerne er ofte stramme, så det er nyttigt at have en ovenlysproducent involveret, som kan tilbyde support, viden og teknisk ekspertise for at sikre, at renoveringsprojektet gennemføres inden for den fastsatte tidsramme.

ebook - Bygningsovervejelser ved kommerciel ovenlysrenovering