Domex og Vitral er en del af VELUX Commercial, og det er med stor glæde, at vi nu byder dig velkommen på vores nye fælles website. Her har vi samlet vores fælles portefølje af dagslysløsninger til offentlige, industrielle og kommercielle bygninger.

Læringsmiljøer

Det er afgørende for bedre bygningsdesign at forstå vores fremtidige generationers behov inden for læringsmiljøer. Forskning viser, at mere dagslys og ventilation i undervisningsrum øger koncentrationen og forbedrer indlæringen.

Ved hjælp af forskningskilder og vores ekspertise har vi lavet blogs om de specifikke behov for design af dagslys og ventilation inden for uddannelsessektoren for at skabe bedre miljøer til den næste generation.

Hessenwaldschule med VELUX Ovenlysmoduler
Læringsmiljøer

Hvordan man undgår ophedning af klasseværelser

Der er ingen tvivl om, at den rumlige udformning af klasseværelser kan have såvel positiv som negativ betydning for elevernes læring. Et af de mest centrale forhold er den termiske komfort, hvilket forskning gennem flere årtier også har vist.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og få viden omkring bl.a. dagslys, indeklima og produktnyheder. Du kan altid afmelde dig igen.

Multihal med VELUX Ovenlysmoduler

Den bedste modgift mod ’vinterdepression’ er et afbræk til et varmere og mere solrigt klima.

Børn i et klasseværelse med en masse dagslys

Når skolebørn oplever en følelse af ejerskab over deres klasseværelse, fremmes deres selvværd og ansvarsfølelse. Samtidig forbedres deres faglige fremgang.

Universitet i Danmark med VELUX Ovenlysmoduler

Vidste du, at ordentligt udformede klasseværelser har væsentlig indflydelse på de boglige præstationer? Undersøgelser har vist, at forbedring af de fysiske forhold i et klasseværelse kan styrke indlæringen blandt elever.

eBook: Byg Bedre Skoler: 6 Designelementer, der Hjælper Børns Indlæring