Vi oplever usædvanlige prisstigninger på vores råvarer. Nettoprislisten fra juni 2021 er ikke længere gyldig, og ny prisliste er klar i februar. Indtil da tilbyder vi gerne produkt- og projektpriser via vores Kundeservice eller via mail.

Bæredygtige bygninger

Bæredygtighed er en vigtig overvejelse i designet og opførelsen af nye kommercielle bygninger, ligesom den spiller en stor rolle i specificeringen af renoveringsprojekter.

Vores blogs dækker bæredygtighed og BREEAM inden for den kommercielle sektor. De hjælper med at guide og inspirere dine designbeslutninger og informerer dig om afgørende krav, der muligvis skal overvejes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret og få viden omkring bl.a. dagslys, indeklima og produktnyheder. Du kan altid afmelde dig igen.

Buiten de Veste' skole, Steenbergen, Holland

All over the world, natural daylight has been exchanged for artificial light forms at the expense of our health and even productivity. With better building design, though, we can reclaim the daylight and improve well-being and performance.

Hessenwaldschule med VELUX Ovenlysmoduler

Hessenwald skole i Weiterstadt, Tyskland, er et eksempel på energieffektiv, moderne arkitektur, der danner ramme om nye undervisningsformer og pædagogiske koncepter. Kernen i både koncept og bygning er et veloplyst og velventileret atrium på tre etager.